Social media beheer


Ligt social media je niet helemaal en weet je niet wat je moet plaatsen? Heb je het te druk met andere werkzaamheden waardoor het er niet van komt? Of wil je het inzetten van social media liever aan professionals overlaten die goed weten wat werkt? Social Media Beheer is dé oplossing als je jouw social media wilt uitbesteden.

Social media Marketing

People 2 Connect is dé specialist op het gebied van social media marketing. Wij helpen bedrijven uit allerlei branches met het inzetten van social media. Dit kan het bijhouden en opzetten van social media accounts zijn, maar ook het adverteren op social media. Onze social media experts zorgen voor de juiste tone of voice en dragen zorg voor actieve accounts. Geen onzin berichten, maar berichten die professioneel overkomen en aansluiten bij de doelgroep.

Met het uitbesteden van social media heb je geen omkijken meer naar het creëren van content, webcare en analyseren van statistieken. Geen zorgen dus over inactieve accounts. Onze social media experts houden van social media en kennen de in en outs van de verschillende social media kanalen. Met doordachte berichten, promoties en webcare weten we jouw doelgroep op de juiste manier te benaderen.

Facebook-bedrijfsmanager-marketingtool
home-socialmedia-300x200

Voordelen Social Media

Goed voor zoekmachines

Zoekmachines geven steeds meer waarde aan social media signalen. Het adequaat inzetten van social media kan er zodoende aan bijdragen dat jouw website hoger in Google scoort.

 

Branding via social media

Social media is de uitgelezen plek om naamsbekendheid op te bouwen. Door het gemakkelijk liken en delen van berichten kan er een sneeuwbaleffect optreden waardoor je bij veel personen onder de aandacht komt.

 

Juiste doelgroep

Elk kanaal heeft zijn eigen doelgroep. Dit zorgt ervoor dat bijna elke doelgroep benaderd kan worden. Ook de segmentatiemogelijkheden binnen de social media kanalen dragen bij aan het benaderen van een specifieke doelgroep.

Adverteren op Social Media

Naast het beheren van social media is het ook mogelijk om te adverteren via social media. Adverteren via social media is geschikt om meer exposure te genereren of om onder de aandacht te komen bij een bepaalde doelgroep. De mogelijkheden van adverteren op Facebook zijn eindeloos. Voor elk doel kan een andere type advertentie geplaatst worden. Onze Facebook-experts gaan samen met jou zitten en bepalen wat het doel is van de advertenties.