creatiefontwerp2

Online marketing bureau

Meer klanten door middel van een goede online marketing strategie?

Zoekmachine optimalisatie

Door SEO (Search Engine Optimization) is de website beter vindbaar en scoort deze hoger in Google en andere zoekmachines.

Content Marketing

Relevante en kwalitatieve informatie om klanten te binden en businessdoelstellingen te halen: meetbaar en effectief!

Google Adwords

Via SEA (Search Engine Advertising) plaats je advertenties op Google. Hiermee bereik je het publiek dat op zoek is naar jou!

Conversie Optimalisatie

Hoe bereik je een zo hoog mogelijke conversie? Optimaliseer de website in zowel tekst als design zodat doelen vaker behaald worden!

Adverteer op Facebook

Bereik uw publiek door gerichte doelgroepselectie op Facebook. Bereik (en betaal) alleen de mensen die binnen de doelgroep vallen!

Website Analytics

Hoe navigeren bezoekers door uw website? Verkrijg inzicht in het gedrag van uw verkeer dankzij online tracking en rapportage.

Social Media Beheer

Social Media structureel geregeld? People2Connect zorgt dat uw kanalen er verzorgd en up-to-date uit zien!

E-mail Marketing

Hoe navigeren bezoekers door uw website? Verkrijg inzicht in het gedrag van uw verkeer dankzij online tracking en rapportage.

Daag ons uit, vertel je verhaal. We delen graag onze inzichten en denken met je mee.
People2Connect

Onze klanten

De beste manier om op voorhand te bewijzen dat we goed werk leveren, is door de ervaring van onze klanten met je te delen.

Prettige samenwerking! Ilham is een heel prettige persoonlijkheid binnen het team van People2Connect die hard wil werken om samen tot een top resultaat te komen.
Jos Keulen