Zoekmachine Optimalisatie


Je hebt een website en wilt bovenaan in Google, maar hoe kun je dit bewerkstelligen? Het probleem ontstaat vaak al bij het maken van de website. Bij het laten maken van een website wordt er vaak beredeneerd vanuit de grafische kant: een website moet ‘gelikt’ uitzien. Het probleem schuilt echter in het feit dat er vaak niet of te weinig aan zoekmachine optimalisatie wordt gedacht. Is er geen SEO toegepast dan zorgt dit direct voor een lage positie in Google en zullen potentiële klanten je moeilijk vinden.

zoekmachine-optimalisatie

Wat is SEO?

Om een website toch goed vindbaar te maken in Google kan SEO toegepast worden. Maar wat is SEO nu precies? SEO, ook vaak zoekmachine optimalisatie genoemd, bevat alle aspecten om een website in de organische resultaten hoger in Google te krijgen. Naast de organische resultaten toont Google ook advertenties. Dit wordt ook wel Google adwords genoemd. Onderstaande categorieën vallen onder Google optimalisatie:
  • On-page factoren (bijvoorbeeld titels en afbeeldingen)
  • Technische elementen (bijvoorbeeld 404’s en laadsnelheid)
  • Linkbuilding (bijvoorbeeld backlinks)
Een ander belangrijk aspect van SEO is het inzetten van social media.
seo-groei-1

seo-diensten

SEO diensten

Bij People 2 Connect werken SEO-experts die je kunnen helpen om jouw website hoger in Google te krijgen. Onze websites worden standaard voor Google geoptimaliseerd. SEO is echter een doorlopend proces. Zie het als een auto die moet tanken om te blijven rijden. Wij bieden zodoende een SEO-pakket aan waarbij onze SEO-experts maandelijks voor jou aan de slag gaan. Of je nu een bedrijf in Maastricht of Venlo hebt, wij zorgen er voor dat jouw website hoger in Google komt. De behaalde resultaten worden maandelijks in een overzichtelijk rapport gerapporteerd. Zo heb je altijd kijk of de vooraf opgestelde doelen behaald worden.