Adverteren op Google


Wil je direct gevonden worden op belangrijke woorden? Met Google Adwords is het mogelijk om te adverteren op Google aan de hand van ‘zoekwoorden’ en zodoende boven de organische resultaten te komen. Wil je organisch hoger scoren? Dat kan met SEO.

google-adverteren-1

Wat is Adwords?

Google Adwords omvat alle advertentiemogelijkheden binnen Google. Naast het adverteren binnen de Google kanalen is het ook mogelijk om te adverteren op websites van Google partners.

Google advertenties kunnen onderverdeeld worden in advertenties in het zoeknetwerk en in het display netwerk. Beide hebben ze een ander doel. Advertenties in het zoeknetwerk zijn veel meer conversie gericht en advertenties in het display netwerk zijn meer gericht op het vergroten van de naamsbekendheid.

google-adverteren
icon-see

Voordelen Google Adwords

Trek nieuwe klanten aan

Google Adwords maakt het mogelijk om nieuwe bezoekers naar jouw website te genereren, meer online te verkopen en potentiële klanten contact te laten opnemen.

 

Betaal alleen bij kliks

Google Adwords werkt met het principe dat er alleen betaald hoeft te worden wanneer er daadwerkelijk op een advertentie wordt geklikt. Wordt er niet geklikt en trek je geen nieuwe bezoekers aan, dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht.

 

Bepaal zelf het budget

Bepaal zelf wat je per maand wilt besteden. Door het instellen van een dagbudget wordt het maandelijkse budget niet overschreden.

Adwords uitbesteden

Heb je hulp nodig met Google Adwords? Bij People2Connect kun je jouw Adwords uitbesteden. Onze Adwords specialisten staan voor jou klaar en zijn Google Certified. Wij nemen al het werk uit handen:

 

  • Opstellen Adwords account
  • Opstellen Adwords campagnes
  • Opstellen zoekwoordenanalyse

 

 

 

  • Instellen van de juiste pagina’s
  • Bedenken van uitnodigende advertentieteksten
  • Instellen van de juiste zoekwoorden

 

 

  • Bijhouden en bijsturen van de campagnes
  • Rapporteren van de resultaten